Flexibel

Het Holetherm NF flexibel, NF star en NF-CRA collectief rookgasafvoersysteem is innovatief, betrouwbaar, hoogwaardig en eenvoudig modulair op te bouwen. Het systeem heeft een uitgebreid en compleet pakket hulpstukken en wordt volledig geproduceerd in Nederland. Het Holetherm NF en NF-CRA systeem wordt toegepast op gas- en olie gestookte hoog rendement CV-toestellen als nieuw of vervangend schoorsteenkanaal.

 

Zowel de flexibele, de starre als de collectieve leidingen worden gemaakt van hoogwaardig roestvaststaal in de kwaliteit 316L, dat zeer goed bestand is tegen hoge en lage temperaturen en condenserende rookgassen. De hoge gasdichtheid van het starre systeem is te danken aan de constructie met een EPDM lippenring afdichting. Een zeer grote trekvastheid wordt bereikt met behulp van optionele klembanden.

De flexibele leiding is leverbaar in de enkellaags en in de dubbellaags uitvoering in de diameters 50, 60, 80 en 100 mm. Met de dubbellaags uitvoering is zelfs met kleine diameters (50 en 60 mm) een zeer grote opvoerhoogte bereikbaar. Dit is uiteraard mede afhankelijk van het type CV-toestel. De montage van de flexibele leiding is ongekend eenvoudig. Zelfs de dubbellaags leidingen hebben geen specifieke stromings- richting en kunnen dus niet ‘op zijn kop’ gemonteerd worden. Daarnaast is het monteren van de adapter van star naar flex uiterst eenvoudig, met een schroefverbinding en het NF-Seal afdichtsysteem. Ook de afwerking aan de bovenzijde geschiedt met een schroefverbinding en NF-Seal.

 

Het ruimtebesparende collectieve rookgasafvoersysteem wordt op gelijke wijze opgebouwd als het starre NF-systeem en deze systemen zijn ook volledig ‘compatible’. De installateur hoeft dus geen extra aansluitleidingen op voorraad te nemen, als die toch al in huis zijn. Het Holetherm NF en NF-CRA systeem is het meest veilige, het meest kosten-efficiënte en het meest tijdbesparende rookgasafvoersysteem in Nederland.

 

Het Holetherm NF en NF-CRA-rookgasafvoersysteem is gekeurd volgens geldende Europese CE-producteisen volgens NEN-EN 1856-2. De productie staat bovendien onder periodiek toezicht van het Materialprüfungsamt Nordrhein-Westfalen (MPA-NRW).

 

LEWO geeft maar liefst 10 jaar garantie op het Holetherm NF & NF-CRA rookgasafvoersysteem. Holetherm rookgas- afvoersystemen zijn al bijna 40 jaar de veiligste rookgasafvoersystemen van Nederland, die bovendien gemaakt zijn van duurzaam en volledig recyclebaar materiaal.

 

Dealers
[NF Brochure]
NF Brochure

 

Brochure

 

[NF Opbouwschema]
NF Opbouwschema

 

Opbouwschema

 

[NF Prestatieverklaring]