Dubbelwandig Geïsoleerd

Het Holetherm dubbelwandig geïsoleerd rookgasafvoersysteem is betrouwbaar, hoogwaardig en eenvoudig modulair op te bouwen. Het systeem heeft een uitgebreid en compleet pakket hulpstukken en is volledig geproduceerd in Nederland. Het Holetherm dubbelwandig geïsoleerd systeem wordt toegepast op hout gestookte sfeerverwarmingstoestellen en pelletkachels als nieuw of vervangend schoorsteenkanaal.

 

De binnenbuis is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal in de kwaliteit 316L, dat zeer goed bestand is tegen hoge temperaturen en rookgassen.Door het gladde oppervlak hecht de creosoot zich minder makkelijk aan het kanaal, waardoor het zeer brandveilig is. De buiten- mantel is gemaakt van rvs 304L. Dit materiaal is roestvast waardoor het zowel binnen als buiten kan worden opgebouwd.

 

Tussen binnen- en buitenpijp wordt een vaste isolatie- deken van het zeer hoogwaardige AES-wol aangebracht, dat de piektemperaturen moeiteloos doorstaat. Een vaste deken vanwege de complete en continue isolatie zonder warmteverlies van binnen naar buiten en AES-wol omdat dit het meest hoogwaardige isolatiemateriaal is dat er bestaat. Bovendien is AES-wol op geen enkele manier schadelijk voor de gezondheid of voor het milieu. Deze combinatie van materialen en de speciale constructie geeft een uitzonderlijk goede isolerende werking en blijft stabiel tot zeer hoge temperaturen. Het systeem is zelfs schoorsteenbrand veilig en zelfs na een schoorsteenbrand in de meeste gevallen gewoon herbruikbaar.

 

Het Holetherm dubbelwandig rookgasafvoersysteem is gekeurd volgens geldende Europese CE-producteisen volgens NEN-EN 1856-1. De productie staat bovendien onder periodiek toezicht van KIWA-Nederland.

 

LEWO geeft maar liefst 30 jaar garantie op het Holetherm dubbelwandig geïsoleerd rookgasafvoersysteem. Al bijna 40 jaar een bewezen zeer veilig systeem dat gemaakt is van duurzaam en volledig recyclebaar materiaal.

 

Dealers

 

Installatie gids: Dakplaat montage
[DW Brochure]
DW Brochure

 

Brochure

 

[DW Opbouwschema]
DW Opbouwschema

 

Opbouwschema

 

[DW Prestatieverklaring]
[DW Installatievoorschrift]