Enkelwandig

Het Holetherm enkelwandig systeem wordt toegepast op gas- en hout gestookte sfeer- verwarmingstoestellen als voering van een bestaand bouwkundig kanaal of als aansluitleiding tussen het toestel en de schoorsteen.

 

De buis is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal kwaliteit 316L, dat zeer goed bestand is tegen hoge temperaturen en rookgassen. Dit materiaal is roestvast waardoor het zowel binnen als buiten kan worden opgebouwd. Door het gladde oppervlak hechtenverbrandingsproducten, zich minder makkelijk aan de kanaalwand, waardoor het eenvoudig te vegen is.
Mede hierdoor is het kanaal zeer brandveilig.

 

 

Het Holetherm enkelwandig rookgasafvoersysteem is gekeurd volgens geldende Europese CE-producteisen volgens NEN-EN 1856-2. De productie staat bovendien onder periodiek toezicht van Kiwa Nederland. Nieuw in ons assortiment zijn de elegante aansluitleidingen tussen toestel en rookkanaal. Deze leidingen hebben geen opzichtige klembanden en rillen, maar zijn mooi strak en verkrijgbaar in blank en zwart RVS. We noemen ze Holetherm EW DECO, want dit decoratieve hoogstandje mag gezien worden achter en boven elke kachel!

 

LEWO geeft maar liefst 20 jaar garantie op het Holetherm enkelwandig rookgasafvoersysteem. Al bijna 40 jaar een bewezen zeer veilig systeem dat gemaakt is van duurzaam, volledig recyclebaar materiaal.

 

Dealers
[EW Brochure]
EW Brochure

 

Brochure

 

[EW Opbouwschema]
EW Opbouwschema

 

Opbouwschema

 

[EW Prestatieverklaring]
[EW Installatievoorschrift]